Ihanat löydöt

Sain Heidin Korttipajasta ihanan paketin. 


Nämä värit ovat niin ihanat, että hykertelin ääneen niitä tutkiessani. Minä rakastan mustavalkoista yksinkertaista tyyliä, mutta kuten olette huomanneet - teen itse ihan päinvastaista. :D Värejä, värejä. 

Sain tämän paketin, jossa on monta kaksipuoleista 12x12 -kokoista skräppipaperia, leikattavia journal-kortteja (niitä ei ole usko-teemalla liikaa saatavissa!) ja iso ja kaunis tarra-arkki. Leikkasin korttiarkit korteiksi (ja nuo kapeat washin tapaiset osat myös journal-kortin kokoisiksi) samantien. Tämä kyseinen paketti on näköjään juuri nyt loppu, mutta tämä on vastaava - ja ehkä jopa monipuolisempi/isompikin. 


Nämä washit yllättivät kauneudellaan ja laadullaan. 
Ovat paketti, tämä. Korttipajassa on pari muutakin Creative Devotionin vastaavaa washirullapakettia, suosittelen! Ei repeile, tarttuu ja pysyy hyvin (ja on silti siirrettävissä). Kuvan sydänkuvioinen on Illustrated Faithin, mutta nämä Creative Devotionin teipit ovat itselleni paljon mieluisampia. 

Näitä kyniä hehkutinkin innoissani jo Bible journaling Suomi -ryhmässä Facebookissa. Ovat geelimäisiä korostuskyniä. Eivät todellakaan mene mistään paperista läpi, eivät suttaa, eivät ole tahmeita (hinkkaan vähän kohtaa sormella värin tasaamiseksi) ja lisäksi kultaisessa ja hopeisessa on oikeasti ihan vähän kimallettakin mukana! Minun pakettini on tämä ja se on nyt juuri loppu, mutta siellä on muitakin. Suosittelen! Kauniita ja toimivia. 


Ja ihana, ihana tarralehtiö. Tämä. Monen värisiä tarroja usko-teemalla, erivärisillä kirjaimilla. Aivan ihana. 


Jesaja 32 : 17


Minun kirjoitukseni jää tuon journaling-kortin alle. Ei sen tarvitse näkyä. 


Leikkasin journaling-kortin alussa esittelemästäni skräppipaperista. Samoin lehdet. 


Käytän kirjoituskynänä paljon näitä. Niissä on musta muste. Ja esteetikkona ulkonäkö viehättää. 

Heidin Korttipajassa on ehkä paras kakkupaperivalikoima, mihin olen ikinä missään törmännyt. 

Tässä Bible journaling-puuhassa olen läsnä kokonaisena ihmisenä. Tässä yhdistyy minun kaikki puoleni - ajattelu, usko, käsillä tekeminen ja luovuus.