Tämä laajenee

Tämä touhu meinaa laajentua. 

Minulle opetettiin teini-iässä, että kannattaa pitää listaa siitä, mitä rukoilee ja kirjata ylös myös vastaukset niihin. Vaikka vastaukset eivät aina olisi sellaisia, joista pitää. Lisäksi joillakin tuttavilla oli Raamattujensa reunoihin töherrettynä muistiinpanoja, lippulappusia, kortteja - ja ihan erillisiä muistikirjoja omia ajatuksia varten. 


Amerikkalaiset ovat vieneet tämän pidemmälle. Esittelen teille termin WAR BINDER. Käytännössä se on muistikirja, johon kirjoitetaan ylös rukouksia, muistiinpanoja saarnoista, kolahtavia raamatunkohtia ym. Yleisin war binder, johon olen törmännyt, on traveler's notebookiin koottu systeemi - joka vihossa on oma teemansa. 


Tästä linkistä löytyy suomalaisesta verkkokaupasta käyttövalmis war binder. (Ei yhtään hullumman näköinenkään.) Mikäli haluaa koko elämänsä samaan, tuonne sisään voi ostaa kalenterivihonkin. Koko on standard eli siihen löytyy kaikenlaisia valmiita vihkoja erittäin helposti. Hinnaltaankin tuo on erittäin hyvä. 



Minun omassani on seuraavat osat (jokainen omassa vihossaan)
- rukoukset art journal -tyyliin (kertaluontoisia eli kun vaikka pitää saada joku asia puhistua ulos)
- kolahtavat raamantunkohdat ja lyhyesti kirjoitettuna omat ajatukset niistä
- päiväkirja
- rukousvihko, jossa on päivämääriä asioille ja seurattuna päivämäärien kanssa asioiden tapahtumat
Tässähän voisi olla vielä vaikka vihko omille muistiinpanoille saarnoja kuunnellessa tms. 

Kurkkaus art journal -osioon:



Kuvissa näkyy minun englanninkielinen tuunattava Raamattuni. Olen tehnyt siihen pääasiallisesti viimeaikoina, koska valitettavasti kaikki kaunis ja kiva tuunausmateriaali on englanninkielistä. 


Tästä on tullut elämäntapa.