Vähän asiaa välineistä

Bible journaling ei vaadi kuin Raamatun ja kynän. Kovin ihmeellisiä välineitä ei tarvita eikä tähän puuhaan ole pakko laittaa rahaa. Minulla kuitenkin on muista syistä iso arsenaali kaikennäköistä mönjää ja välinettä, joten käytän niitä tässäkin. 


Koen, että erilaiset koristeet, apuaineet, maalit ym. auttavat minua ei-niin-lahjakasta esteettisellä tasolla. Jos välineenä olisi yksi kynä, korostuisi piirustustaito (jota minulla ei ole). Se aiheuttaisi sen, että turhautuisin ja todennäköisesti olisin jo lopettanut koko puuhan. Työvälineet ja erilaiset lisäjutut ovat siis tavallaan apuvälineitä saada haluamani lopputulos ja voida keskittyä itse tekemiseen ja prosessiin.


Tässä lempivälineeni tällä hetkellä. Kuvasta puuttuu akryylimaalit ja vesivärit, mutta ne ovat tuttuja suurimmalle osalle. Nämä eivät välttämättä ole. 


Tab-leikkuria himoitsin kauan (puhun yli vuodesta). Ensin ajattelin, etten tarvitse sitä, mutta palasin aina uudelleen ja uudelleen. Teen sillä nykyään omat tabini. Vaivatonta. Raamattuun uppoaa melkoinen määrä tabeja, jos laittaa ne kirjojen merkeiksi + tuunausten merkeiksi kuten minä.

Tacky Glue on paras liima. Sillä liimaan diecutsit ja asetaatit paikoilleen. Soft Matte Gelillä taas liimaan decoupage-kuvat. (Tätä en käytä sivun pohjustukseen, siihen minulla on gessot. Löysin vihdoin mattagesson, jonka päällä vesivärit toimivat suht mukavasti.) 


Nämä pienet mustetyynyt maksavat 2,50-3€ kpl. Ja aikani käytin meikkisientä levitykseen kunnes totesin, että on aiheellista ostaa ihan oikea työkalu siihen. Voin kertoa, että nämä hiertimet toimivat todellakin erilailla kuin se meikkisieni. Hyvä muutaman euron investointi. Paketissa tuli kaksi kahvaa ja 10 tyynyä eli minä pärjään pitkään sillä. Tyynyjä saa ostettua erikseenkin sitten lisää. (Joka värille tulee omansa. Siten värit eivät suttaannu.)

Suurin osa tarvikkeista on Heidin Korttipajasta.
Kaivelin teidän iloksi tähän linkitkin.

Leimavärien levitin on Paperinauhasta
Levitin 


Välineet eivät ole pääasia, mutta niillä saa mukavuutta, inspiraatiota ja onnistumisenkin kokemuksia.